More

  Uit Nu • Verdedig of vernietig de wereld in ‘Super Man or Monster’

  In oktober 2013 vroeg Miniclip het team van Xform om een Minecraft-achtige webgame te ontwikkelen. In plaats van simpel een clone maken, beloot Xform er hun eigen draai aan te geven. Ze behielden de pixelstijl, gooiden de low-res textures de deur uit, en overgoten het geheel met een vrolijk retrosausje. Het resultaat was Man or Monster.

  Meer potentie

  De game werd goed ontvangen en sleepte in 2014 een Dutch Game Award in de wacht. Maar bij de makers knaagde het, want de game had zoveel meer kunnen zijn. Daarom werkten ze verder aan de game, die vandaag onder de titel Super Man or Monster  is uitgekomen op Steam.

  Man vs Monster

  Net als in de Miniclip-versie kunnen spelers kiezen of ze strijden aan de kant van ‘Man’ om de wereld te redden, of dat ze als ‘Monster’ alles vernietigen wat op hun pad komt. Een aantal belangrijke verbeteringen ten opzichte van de browsergame zijn controller support en een splitscreen ‘Man vs Monster’ local multiplayer mode.

  Super Man or Monster is voor €12,99 te downloaden op Steam. Ben je er snel bij, dan kan je de 25% introductiekorting meepakken.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img