More

    Uit Nu! • VR arcade shooter ‘Cargo Breach’ is resultaat van Vlaams-Nederlandse samenwerking

    Cargo Breach is een VR horror arcade shooter die zich afspeelt in de toekomst. De speler is aan boord een schip dat op weg is naar aarde met een ruim vol levende wezens. Helaas ontsnapt een deel van hen, en de speler moet er achteraan om ze om zeep te helpen.

    Morphende wapens

    De wapens die je daarvoor tot je beschikking hebt kan je zelf samenstellen door de wapens in je linkerhand te laten ‘morphen’ met de wapens in je rechterhand. Op die manier kan je ook een scanner maken om uit te vinden waar de aliens zitten.

    Vlaams-Nederlandse samenwerking

    De game is gemaakt door ‘No. 28 Games‘. Een kleine studio bestaande uit de twee Vlaamse developers Pepijn Rijnders en  Jeroen Van Raevels, en de Nederlander Bop Mommers. De naam van de studio is gebaseerd op de populaire manga Akira over een jongen die als nummer 28 onderdeel was van een experiment.

    Cargo Breach voor Oculus Rift en HTC Vive is voor €9,99 te downloaden op Steam. De game is ook beschikbaar via Viveport als onderdeel van Viveport subscription.

    Nieuwsbrief

    OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

    Nieuws en tips

    KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img