More

  Uit Nu! • Utomik heeft eerste ‘day-one’ release te pakken

  Utomik, de abonnementsservice voor PC-games, ging vorig jaar maart in open bèta. Sindsdien zijn er talloze titels aan de portfolio toegevoegd, onder andere van publishers als Take Two, Sega, GameHouse, Paradox Interactive en Telltale Games.

  Eerste met day-one release

  In augustus bereikte Utomik als eerste aanbieder de 600 games, en inmiddels zijn daar weer meer dan 30 games bijgekomen. Ondanks de grote hoeveelheid titels, was er nog geen game met een day-one release; alle games waren al eerder via andere kanalen uitgekomen.

  Met Yono and the Celestial Elephants heeft Utomik de eerste game te pakken die vanaf release via Utomik te spelen is. Daarmee zijn ze naar eigen zeggen de eerste abonnementsservice die dat is gelukt.

  Kleine olifant

  Yono and the Celestial Elephant is een adventure game waarin de jonge olifant Yono een niet zo vriendelijke wereld moet zien te redden door middel van het oplossen van puzzels, vinden van schatten en het verslaan van vijanden.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img