More

  Uit Nu! • Red de wereld in ‘Geostorm’

  In de 11 jaar dat Sticky Studios bestaat leverden ze meer dan 60 games op, veel daarvan als promotiemiddel voor grote Hollywood films. Met Geostorm is er weer een nieuwe titel aan de Sticky line-up toegevoegd.

  Net als in de gelijknamige sci-fi actiefilm gaat het in de game helemaal mis met het klimaat, met als gevolg een megastorm. Het verhaal volgt drie leden van het Dutch Boy project, die belangrijke data moeten verzamelen om naar het International Space Station te sturen. Alleen op die manier kunnen de satellieten die het weer in toom moeten houden – maar die nu gesaboteerd zijn en daardoor het tegenovergestelde doen – gestopt worden.

  Puzzel of je leven er vanaf hangt

  Geostorm is een turn-based puzzelgame (denk Lara Croft GO). Het is aan de speler om zich vakje voor vakje door de levels heen te puzzelen en de dataschema’s te vinden om zo de aarde te redden. In de levels worden ze geconfronteerd met alle ellende die de de gesaboteerde weersatellieten teweeg brengen.

  Cliffhanger

  Geostorm is gratis te downloaden voor Android en iOS. De game bestaat nu uit drie hoofdstukken, maar later dit jaar wordt er een vierde hoofdstuk toegevoegd. Dat speelt zich af in het ISS, waar de speler het verhaal hopelijk tot een goed einde kan brengen.

  Geostorm is geen promotiemiddel voor de film, maar een licensed game.

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img