More

  Uit Nu! • ‘Divided We Fall’ komt uit Early Access en krijgt coop-mode

  Twee jaar lang werkte Kava Game Studio aan real-time strategy game Divided We Fall, voor ze september vorig jaar de game lanceerden op Steam Early Access. Vorige week is de game uit Early Access gekomen en beleefde daarmee de officiële release.

  Coop multiplayer

  Met de release wordt er ook nieuwe gameplay aan Divided We Fall toegevoegd. Veel spelers vroegen om AI vijanden en deze feature is nu beschikbaar. Ook nieuw is de coop multiplayer mode, zodat spelers hun vijanden ook samen met vrienden te lijf kunnen gaan.

  Nieuwe content

  Nu de game uit is betekent dat niet dat ze bij Kava duimen zitten te draaien. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe content voor de game, zoals nieuwe landen en plekken waar gevochten kan worden, meer wapens, en een moraalsysteem, waarmee spelers beïnvloed kunnen worden door dingen die in hun omgeving gebeuren.

  Voor €12,99 kan je Divided We Fall downloaden op Steam.

   

  https://youtu.be/OJttqDYGL3Y

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img