More

  PG Connects terug in Londen met mobile, PC én VR programma

  Op 22 en 23 januari 2018 is PG Connects terug in Londen. Dit jaar niet alleen met aandacht voor mobiel, maar ook voor PC games en VR/AR.

  De organisatie van het evenement is in handen van Pocket Gamer, een van de grootste websites op het gebied van mobiel. Ze beloven een programma met meer dan 200 sprekers verdeeld over ruim 10 tracks. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn industry trends, funding, influencers, eSports, monetisation, development (narrative, UX, audio), HTML5, indie succes en publishing.

  VR en PC aan programma toegevoegd

  Het evenement omvat meer dan alleen mobiel, want naast PG Connects zijn er twee nieuwe evenementen: XR Connects en PC Connects. XR Connects draait volledig om VR/AR/MR, met een eigen expo, een indie pitch competitie en meer dan 4 tracks met sprekers. PC connects focust op de belangrijkste problemen waar PC developers tegenaan lopen, variërend van creatieve inspiratie, technische trucs, tot advies op het gebied van marketing en je hoofd boven water houden in een retaillandschap dat steeds verandert.

  Uiteraard bieden alle drie de evenementen de gelegenheid om te netwerken met de meer dan 2000 deelnemers die 700+ bedrijven vertegenwoordigen.

  Drie in één en ook nog korting

  Om toegang te krijgen tot de drie verschillende evenementen, heb je maar één ticket nodig. Lezers van Control krijgen 20% korting op hun pas. Je kunt van de korting gebruik maken door de code Control20 te gebruiken tijdens registratie.

  Zelf spreken?

  Je kunt voor zowel PG Connects, PC Connects als XR Connects voorstellen voor talks indienen. Dat kan via dit online formulier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img