More

  Uit Nu! • Stable Orbit uit Early Access

  Jim Offerman maakt al sinds zijn tienerjaren games. Als professional deed hij dit onder andere voor Nixxes waar hij als lead programmer werkte aan projecten als Deus Ex: Human Revolution en Tomb Raider. Dat beviel prima, maar Offerman wilde toch heel graag een eigen game maken. In 2015 waagde hij het er op en richtte zijn eigen studio Codalyn op.

  Bouw je eigen ruimtestation

  Space simulator Stable Orbit is de eerste game van Offerman. Oktober vorig jaar kwam de game uit in Early Access en vorige week was de officiële release van de game met nieuwe features als orbital management, events en natuurrampen, en een sandbox mode waarmee je zonder enige beperking je eigen ruimtestation kan bouwen.

  De game speelt zich af in 2034. De ISS is niet meer en en zijn ook geen andere ruimtevaartprogramma’s voor in de plaats gekomen. De speler moet een nieuw ruimtestation bouwen om de mensheid te redden.

  Micro Mortem

  Stable Orbit is voor €14,99 te downloaden op Steam. Meer weten over de game? Lees dan de ‘Creating Realistic Fun in Stable Orbit‘ Micro Mortem.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img