More

  Ian Bogost verzorgt openingskeynote CHI Play

  CHI Play is een internationaal congres voor onderzoekers en professionals die zich bezighouden met play, games en human-computer interaction (HCI). Het evenement wordt ieder jaar in een ander land, en door een andere groep mensen georganiseerd. Dit jaar strijkt CHI Play neer in Amsterdam.

  Keynote van Ian Bogost

  De openingskeynote op 15 oktober is van Ian Bogost, professor aan de Georgia Institute of Technology. Bogost is een multidisciplinaire academicus wiens interesse een breed scala aan onderwerpen omvatten van Procedural Criticism, tot Critical Game Design, tot Persuasive Technologies. Hij schreef ook verschillende boeken, waarvan Play Anything het meest recent is.

  Kaarten voor de keynote van Bogost en alle andere onderdelen van CHI Play zijn te koop via de website.

  Dutch Courage

  In het kader van CHI Play is er van 15 tot en met 18 oktober ook een speciale editie van Dutch Courage in Mediamatic. Toegang tot dat evenement is gratis.

  Beeld bovenaan de pagina: Gregory Miller

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img