More

  Uit Nu! • Stunt Racer ‘Rekt’ uit op iOS

  We kennen Little Chicken voornamelijk van applied games, zoals de Dino’s van Albert Heijn, maar tegenwoordig focust de studio uit Amsterdam zich voornamelijk op entertainment games. De eerste titel op dit nieuwe pad is mobile stunt-racer Rekt

  Stunten

  In Rekt gaat het niet om snelheid, maar om het uithalen van de beste stunts. De speler heeft een arena met loops, hoops, platformen en andere elementen waarop hij of zij helemaal los kan gaan. Hoe beter de stunt, des te hoger de score. Het enige waar men rekening mee moet houden is de tijd die bovenin beeld wegtikt, maar extra tijd is te verdienen door het oppikken van klokjes.

  De speler speelt in z’n eentje, maar de behaalde punten komen wel op een wereldwijd leaderboard terecht. Is een speler trots op de kapriolen die hij of zij uithaalt, dan is er de ingebouwde Everyplay-tool om videos te delen.

  Switch-versie is in de maak

  Rekt is voor €2,29 te downloaden in de App Store. Of de game ook op Android uitkomt is even afwachten. Wel zijn er al dev kits in huis voor een port naar de Switch. Wanneer die versie uitkomt is nog niet bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img