More

  Uit Nu! • Collectible card game ‘Stormbound’ gratis te downloaden voor mobiel

  Samen met publisher Kongregate heeft Paladin Studios Stormbound uitgebracht. Het is een strategische collectible card game waarin spelers tegen elkaar strijden op een gamebord waarop de door hen gekozen tactieken via animaties tot leven komen.

  Acties die tot leven komen

  Het spel combineert de mechanics van collectible card games met die van strategische bordspellen. Nadat de spelers hun deck hebben samengesteld proberen ze elkaars burcht te vernietigen, door om de beurt kaarten te spelen. De acties worden via animaties op het spelbord tot leven gebracht.

  Vorige maand werd Stormbound op de Indie Arena Booth op Gamescom verkozen tot beste mobiele titel. De game is ook genomineerd voor twee Dutch Game Awards, een in de categorie Best Art Direction en voor Best Game Design.

  Stormbound is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img