More

  Het ontwikkelen van Antegods is geen grote gok voor Codeglue

  Codeglues mede-oprichter Peter de Jong geeft in een interview met het AD een kijkje in de keuken van Codeglue. Met tien werknemers zet de Rotterdamse studio €650.000 om. De helft van de games die ze maken zijn eigen IP, de andere helft is work for hire. Denk hierbij aan ports van games als Terraria (3DS).

  Met het ontwikkelen van hun nieuwe game Antegods neemt Codeglue wel risico, maar het is geen enorm grote gok: “We hebben overheidssubsidie gekregen en hebben ook onze andere projecten.” Het succes van de game kan wel grote invloed hebben voor de toekomst van de studio: “Als Antegods goed verkoopt, kunnen we ons volgende project zelf financieren. Dat is de cyclus waar we in willen komen. Onafhankelijk, zodat we zelf kunnen bepalen wat we doen.”

  Het AD-artikel is niet online te lezen, maar wel in het plaatje hieronder (dat via deze link apart te openen is).

  Beeld bovenaan de pagina komt uit het AD artikel en is van Sanne Donders.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img