More

  Uit Nu! MAX Geheugentrainer van Gamedia

  Omroep Max richt zich op de tv-kijker van 50 jaar en ouder en probeert hen in vorm te houden. Iedere werkdag trainen kijkers met ‘Nederland in Beweging’ hun conditie, waarna ze met de Max Geheugentrainer het brein scherp houden. Met het laatste kunnen ze nu de hele dag aan de slag, want Gamedia maakte samen met omroep Max een geheugentrainer app.

  Nieuwe mini-games

  De app is heeft tien mini-games, onderverdeeld in de categorieën geheugen, rekenen, concentratie en taal. Naast de spelletjes die kijkers van de TV-show herkennen zijn er voor de app ook zes nieuwe mini-games ontwikkeld.

  Levert het wat op?

  Spelers moeten onder andere boodschappenlijstjes onthouden, hoofdrekenen, en verborgen woorden raden. Iedere mini-game start met een beginnersniveau, maar als het te makkelijk wordt kunnen mensen kiezen om als gevorderde of expert te spelen. Spelers die inloggen met hun email of hun Facebook account kunnen een dagelijkse test doen en hun statistieken bijhouden om te kijken of hun geheugen er echt op voorruit gaat?

  De Max Geheugentrainer is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img