More

  Hidden Folks en Horizon Zero Dawn genomineerd voor Gouden Kalf

  De meeste mensen kennen de Gouden Kalveren als awards voor film en televisie, maar sinds vorig jaar is er ook een kalf voor Beste Interactive. Dit jaar zijn voor het eerst twee games voor de award genomineerd: Hidden Folks van Adriaan de Jongh en Sylvain Tegroeg, en Horizon Zero Dawn van Guerrilla Games.

  De derde genomineerde productie is de VR-film, Ashes to Ashes. De film heeft een klein linkje naar games, want gamestudio Force Field werkte er aan mee.

  Gouden Kalveren Gala

  De winnaar wordt op 29 september tijdens het Gouden Kalveren Gala bekendgemaakt. Wie dat wordt bepalen schrijver en filosoof Bas Haring, interactief regisseur en ontwerper Sara Kolster en oprichter van Playgrounds International Digital Arts Festival Leon van Rooij.

   

  https://youtu.be/RRQDqurZJNk

   

  Op 26 september worden de drie genomineerden en de zeven andere projecten die geselecteerd waren voor het Best Interactive Gouden Kalf aan het publiekĀ gepresenteerd.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img