More

  Uit Nu! • Sticky Studios op versiertoer met ‘Casanova Knight’

  We kennen Sticky Studios voornamelijk van promotiegames voor Hollywood blockbusters, maar er worden in de studio in Utrecht ook nog eigen games gemaakt. Vorige week brachten ze de Casanova Knight uit voor mobiel.

  De basis is simpel: Je bestuurt Casanova die bij iedere tap van je vinger van platform naar platform springt om zo de top van de toren te bereiken. Eraf vallen kan niet, maar hij kan wel het leven laten op verschillende anderen manieren. Akelige spikes en torenwachters proberen je weg te houden bij de top. Onderweg naar boven kan je kusjes verzamelen van de prinsessen die je tegenkomt. Hiermee bereik je hogere levels en speel je rewards en nieuwe prinsessen vrij. In je Kiss-Book kan je zien welke je prinsessen al hoe vaak gezoend hebt.

  Versla andere Casanova’s

  Er lopen tijdelijke toernooitjes in de game waarin je scores worden vergeleken met die van andere Casanova’s. Des te beter je prestatie, des te mooier de prijzen. Bijvoorbeeld kleding, hoeden en pruiken om de kast van de ijdele Casanova mee te vullen

  Casanova Knight is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img