More

  Uit Nu! • ‘Team Racing League’ van Gamious

  Gamious heeft deze week Team Racing League uitgebracht op Steam Early Access. In deze top-down online multiplayer racing game nemen twee teams het tegen elkaar op. Het team dat het eerste over de finish is wint. Klinkt logisch, maar er zit een klein addertje onder het gras.

  Niet het hele team hoeft over de eindstreep te zijn voor de victorie. De eerste de beste speler die de rondjes het snelst aflegt sleept de winst binnen voor het hele team. Het gaat in Team Racing League namelijk niet alleen om snelheid, maar ook om het op tactische wijze dwarszitten van het andere team. Je kan de weg versperren met blokken, de tegenstander in de fik steken, of ze zappen met een laser beam.

  Minder spelers dan verwacht

  Team Racing League was in eerste instantie bedoeld om in teams van drie te spelen, maar sinds de update is de game nu ook speelbaar met aan elke kant minimaal één speler. In een Steam update post legt Gamious uit dat dit is aangepast vanwege het lage aantal online spelers, waardoor het matchen van een 3v3 game lang duurde.

  Ze werken er echter hard aan om meer spelers in de game te krijgen. Dit doen ze onder meer door mensen die de game hebben gekocht, en die meer dan twee uur hebben gespeeld, twee gratis Steam keys te geven voor hun vrienden. Verder organiseren ze dagelijkse meetups in de game die op vaste tijd plaatsvinden, om zo de spelers die er zijn tegelijkertijd online te krijgen.

  Team Racing League kost €9,99, maar is nog een paar uur te koop met een korting van 33 procent.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img