More

  Soedesco en Triangle werken samen aan farming simulator

  Publisher Soedesco heeft een nieuw IP aangekondigd: Real Farm Sim. Na Adam’s Venture en AereA is dat de derde game die de uitgever in eigen beheer ontwikkelt.

  Volgens Hans van Brakel, Executive Manager van Soedesco is er veel vraag naar farming simulators, maar een genre waar weinig nieuws wordt gebracht. En daar willen ze verandering in brengen. In Real Farm Sim kan je of onderaan de ladder beginnen als boerenknecht en je opwerken naar een eigen boerderij, of je begint met een kant en klare boerderij en probeert die zo goed mogelijk uit te baten.

  Net als AereA wordt Real Farm Sim ontwikkeld door Triangle Studios. De game komt in het laatste kwartaal van dit jaar uit voor PC, PS4 en Xbox One, en op een later moment voor PS4 Pro, Xbox One X en Switch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img