More

  Uit Nu! Vang de communistische spion in ‘The Red Stare’

  VR game The Red Stare speelt zich af in het New York van de jaren ’50. De communisten bevinden zich in de stad en aan Agent 626 de taak om uit te vinden wie de spion is.

  Vanuit een appartement aan Park Avenue houdt de geheim agent de buren nauwlettend in de gaten. Via de telefoon en de fax deelt hij zijn bevindingen met het hoofdkwartier. Door observatie en het op de juiste manier interpreteren van alle feiten moet hij de spion zien te ontmaskeren. Sommige personen zijn te herkennen aan hun uiterlijk of spullen in hun appartement, andere laten hun ware gezicht zien door het volgen van specifieke communistische regels.

  Studentengame

  The Red Stare is ontwikkeld door een team van derdejaars NHTV studenten, dat werkt onder de naam Play:D. In september vorig jaar begonnen ze aan de game, die toen nog The Apartment heette. The Red Stare is gratis te downloaden op Steam. Om ‘m te spelen heb je een Oculus Rift of een HTC Vive nodig.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img