More

  Ragesquid toont eerste beelden van hun nieuwe game ‘Descenders’

  We kennen RaqeSquid van Action Henk, een game waarin de speler als verlopen actieheld Henk racet tegen de klok. Ook de nieuwe game van de developer draait het om snelheid.

  In Descenders is het de bedoeling dat je op een mountainbike zo snel mogelijk de berg af sjeest. Dit doe je in procedureel gegenereerde werelden. Geen afdaling is dus hetzelfde en het komt daarom puur op skills aan.

  Teamspirit

  Snelheid is niet de enige factor, want alle trucs, sprongen en stunts leveren Rep-punten op.  De punten verzamel je niet alleen voor jezelf, maar ook voor het team waar je deel van uitmaakt. Deze teams zijn een groot onderdeel van de game. Iedere maand krijgen leden van het team dat bovenaan eindigt speciale prijzen.

  Als je niet aan het racen bent kan je met je team samenkomen in Descenders Overworld, waar je samen stunts oefent en de leaderboards voor je team kan checken.

  Nieuwe uitgever

  Descenders wordt uitgegeven op PC en console door indie publisher No More Robots. Het is de eerste titel van het nieuwe indie publishinglabel van Mike Rose. Rose schreef voorheen voor Gamasutra, en werkte bij uitgevers tinyBuild en Ripstone.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img