More

  Naast grote internationale namen ook veel Nederlandse sprekers op Devcom

  GDC Europe is niet meer, daarvoor in de plaats is er nu Devcom. Dit is een vijfdaags evenement voor game-professionals bestaande uit diverse onderdelen, waaronder talks, summits, master classes, een networking lounge in de Gamescom business area, en Respawn. Het congresdeel van Devcom vindt plaats in de oosthal van de Koelnmesse.

  In de sprekerslijst vinden we namen als Tim Sweeney (Epic Games), Dean Takahashi (Venturbeat), Trent Kusters en Blake Mizzi (League of Geeks), Craig Morrison (Blizzard) en vertegenwoordigers van onder andere Amazon, Gamevil, Sega, Raw Fury en Techland.

  Nederlandse en Vlaamse sprekers

  Er zijn ook verschillende Nederlandse sprekers en een Vlaming (in alfabetische volgorde): Matthijs Dierckx (Ludomotion), Jeroen Janssen (Happy Vulcano), Vlad Micu (VGVisionary), Niels Monshouwer (WeirdBeard), Eline Muijres (DGG), Menno van Pelt-Deen (DGG), Aïda de Ridder (Wispfire) en Martine Spaans (Tamalaki Publishing).

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen 15 procent korting op alle* kaarten voor Devcom en Respawn. Gebruik hiervoor de kortingscode Control_15 tijdens het registreren. Mensen die zich geen kaart kunnen veroorloven kunnen zich altijd nog aanmelden als vrijwilliger.

  *De korting geldt niet voor studentenkaarten

  Beeld bovenaan de pagina is van een eerdere editie van Respawn.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img