More

  Uit Nu! WeirdBeard verwelkomt bekende indie karakters in Tricky Towers

  Indie developers staan er over het algemeen om bekend dat ze prettig met elkaar samenwerken. Mooi voorbeeld daarvan is de Indie Friends DLC voor Tricky Towers van WeirdBeard. Hierin doen personages uit bekende indie games uit binnen- en buitenland hun intrede als Tricky Towers karakter.

  De indie vrienden

  Uit Nederland zijn dit Fish van Nuclear Throne, Clunk uit Awesomenauts en de Candy Man uit Lethal League. De buitenlandse toevoegingen zijn Thane uit Armello, Towerfalls The Last of the Order, en Octodad. De DLC is beschikbaar voor Steam en PS4. WeirdBeard maakte verder bekend dat Tricky Towers, en de indie vrienden, later dit jaar ook te vinden zijn op Xbox One.

  Om met de nieuwe karakters te spelen moet je een kleine €3 neertellen. De opbrengsten deelt WeirdBeard netjes met de bevriende indies. Heb je een van de games waaruit de karakters komen al op Steam gekocht, dan krijg je op dat platform per gekochte titel tien procent korting op de DLC.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img