More

  Uit Nu! • Valerian: City of Alpha van Spil Games

  Valerian and the City of a Thousand Planets is de nieuwe science-fiction film van regisseur Luc Besson. De film is gebaseerd op de Franse stripreeks Valérian et LaurelineIn de lijst van acteurs die aan de film meewerken vinden we ook de naam van Nederlander Rutger Hauer, maar dat is niet de reden van deze Uit Nu!

  Van ruimtestation tot metropool

  Spil Games maakte Valerian: City of Alpha, de officiële game voor de film. In de game speelt zich 590 jaar vóór de film af. Alpha is nog slechts een ruimtestation en het is aan de speler om dit uit te bouwen tot een metropool. Hiervoor ga je onder andere op expeditie om nieuwe buitenaardse wezens te ontdekken en om materialen te verzamelen voor het bouwen van je stad.

  Valerian: City of Alpha is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play.

  Endless Runner

  Spil ontwikkelde ook Valerian Space Run, een endless runner waarbij de speler als Valerian of een van de andere agents door Alpha holt. Deze game is gratis online te spelen, onder andere op de website van Spil zelf.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img