More

  Uit Nu! Road Warriors van Lucky Kat en TurtleBlaze

  Begin dit jaar maakte Lucky Kat bekend dat ze naast developer ook de rol van publisher op zich namen met als eerste titel Road Warriors van TurtleBlaze. De racegame is nu in Nederland in soft launch op iOS.

  In Road Warriors bestuur je een auto zonder remmen. Wel kan je met een tap springen, heel handig bij obstakels die je tegenkomt. Hou je je vinger op het scherm, dan wordt de sprong een salto. Kom je daarna weer op de wielen terecht, dan krijg je een boost waarmee je snelheid wint en dwars door dingen heen kan rijden. Tegenstanders haal je in, of je knalt ze overhoop als je ze in je vizier hebt. Alles is geoorloofd om te winnen.

  Checkpoints

  Na een bepaalde afstand kom je bij een checkpoint. Deze kan je unlocken door het betalen van coins, die je tijdens het racen verzamelt. Ben je blut of besteed je je muntjes liever aan het pimpen van je auto,dan kan je ook een video kijken.

  Elke dag een nieuwe race

  Road Warriors krijgt dagelijks een nieuwe race. Deze race is procedurally generated, maar spelers over de hele wereld krijgen wel allemaal dezelfde nieuwe race voorgeschoteld. Iedere dag zijn er trophies voor spelers die als eerste, tweede of derde eindigen. Pak je een aantal trophies op rij dan maak je kans op legendary car parts. Hoe meer trophies, des te unieker deze car parts worden.

  Road Warriors is nu gratis te downloaden, maar voorlopig alleen nog in de Nederlandse App Store.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img