More

  Online versie van de Blob was in de maak

  In een interview met Gameindustry.biz vertelt Reinhard Pollice, business en product development director THQ Nordic, dat het oude THQ werkte aan een online versie van de Blob. De game was bedoeld voor de Aziatische markt.

  Net Splatoon

  Volgens Pollice leek de Blob Online op Splatoon, maar van laatstgenoemde game had toen nog niemand gehoord. In het interview zegt hij: “Toen Nintendo Splatoon aankondigde had ik zoiets van ‘he, dat is de Blob Online.”

  THQ had al enkele miljoenen in het project gepompt en de game was niet ver van soft-launch toen de stekker eruit werd getrokken. Of dit kwam door het faillissement van de publisher of dat er voor die tijd al was besloten om de game niet uit te brengen vermeldt het interview niet.

  THQ Nordic heeft de Blob onlangs voor Steam uitgebracht, maar het ziet er volgens Gamesindustry.biz niet naar uit dat THQ Nordic de Blob Online nieuw leven in zal blazen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img