More

  MeetToMatch op Gamescom • Control-lezers krijgen korting

  Matchmaking service MeetToMatch bood vorig jaar voor het eerst de services aan tijdens Gamescom en dit jaar zijn ze terug. Via de MeetToMatch-tool kan je zelf meetings plannen met andere bedrijven die op de beurs in Keulen aanwezig zijn, maar ook het team van MeetToMatch helpt je bij het zoeken naar potentiële partners.

  Meeting points

  Als je een eigen stand hebt wordt die door de matchmaker als standaard meeting point ingevoerd. Heb je geen stand, dan kan je elkaar ontmoeten op een van de landenpaviljoens die meewerken (waaronder het Holland Paviljoen). Daarna zoek je samen een plek om de meeting te houden.

  Op dit moment hebben onder andere medewerkers van Nintendo, Sony Mobile, Bandai Namco, Gameforge, Tilting Point en Netease zich al aangemeld.

  Korting voor Control-lezers

  Deelname aan de Gamescom-editie van MeetToMatch kost €49,99. Control-lezers krijgen 15 procent korting op deze prijs. Om van deze korting gebruik te maken moet je bij registratie onder ‘Enter Promotional Code’ Control17  invoeren.

  Let op: de MeetToMatch registratie geeft geen toegang tot Gamescom. Daar moet je apart een kaart voor aanschaffen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img