More

  Uit Nu! • ‘Hartenjager’, een literaire datinggame app

  Stichting Society of Play ontwikkelde in samenwerking met Arnon Grunberg en uitgeverij Nijgh en van Ditmar de literaire datinggame app Hartenjager.

  In Hartenjager komt Violet, een personage uit Grunbergs boek ‘Huid en Haar’ tot leven. Als speler probeer je haar hart te veroveren door brieven te schrijven, en Violet schrijft terug. Gaan je brieven over dingen die haar interesseren, dan wordt ze langzamerhand verliefd en nodigt ze je uit voor een ontmoeting.

  Let op je spelling

  Het helpt als je Huid en Haar hebt gelezen, maar ook als je het boek niet hebt gelezen maak je kans op een date. In de game vindt je namelijk een ‘magisch kladblok’ dat je helpt met het zoeken naar onderwerpen die Violet aanspreken. Wordt een woord dat je op het kladblok intypt groen, dan kan je het in je brief gebruiken. Rode onderwerpen kan je beter overslaan. Als speler moet je ook op je spelling letten. Een foutje hier en daar wordt je vergeven, maar maak je het de bont, dan worden je brieven niet geaccepteerd.

  Hartenjager is voor €2,29 te downloaden in de App Store en op Google Play. Van de opbrengsten worden updates en nieuwe personages gefinancierd.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img