More

  Uit Nu! • Asset Forge van Kenney Vleugels

  Kenney Vleugels heeft Asset Forge gelanceerd, een tool waarmee je 3d models en 2d sprites kunt maken door middel van slepen en klikken. Volgens de Asset Forge FAQ is de tool zo simpel dat zelfs een kind er mee kan werken.

   

  Met de meegeleverde blokjes en textures maak je je eigen models/sprites die je vervolgens kan exporteren als OBJ, FBX, of PNG. De tool is te gebruiken voor Unity, Unreal, GameMaker en alle andere engines die compatible zijn met deze bestanden.

  Twee versies

  Asset Forge komt in twee verschillende versies. De standaard versie kost $19,95 en komt met een library van 150 verschillende blokjes, de deluxe versie kost $39,95 en heeft 50 extra blokjes. Beide versies hebben verder dezelfde features en krijgen gratis updates. De tool is beschikbaar voor Windows, Max OS en Linux. Mensen die eerder Kenney Studio hebben gekocht krijgen 20 procent korting op Asset Forge.

  Beeld via Asset Forge

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img