More

  Unite Europe van start

  Gisteren opende Unite Europe met de keynote. Deze werd in de avond gehouden om mensen in de VS de gelegenheid te geven om live mee te kijken.

  Technical Director Lucas Meijer kondigde aan dat Unity 2017.1 volgende maand uitkomt. Mensen die vast met de beta aan de slag willen kunnen deze hier downloaden. Op de Unity blog een kort verslag van de andere dingen die aan bod kwamen. Wil je de hele keynote terugkijken, dan kan dat hier.

  Vandaag gaat Unite Europe verder op het Westergasterrein in Amsterdam. Vanmiddag is er een speciaal Women in Gaming event waarvoor nog enkele kaarten beschikbaar zijn. Je hoeft geen Unite Europe kaart te hebben om je hiervoor aan te melden.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img