More

  Maak kans op een gratis kaart voor Unite Europe

  Op 27 juni strijkt Unite Europe weer neer in Amsterdam. Drie dagen lang kan je luisteren naar talks, ervaring delen met andere developers, en games spelen op de Made With Unity Showcase. Uiteraard hoor je al het laatste nieuws over Unity.

  Naast vele sprekers van Unity zelf zijn er talks van derden. Ubisoft Gameplay Programmers Pierre-Armand en David Yue vertellen over AR prototyping voor de Hololens. Piemaria Mendoliccho, Technical Manager en hoofd van het Submission/TRC team bij Sony Interactive Entertainment Europe, legt uit wat je moet doen om je game gereleased te krijgen op PlayStation. Trevor Blom, Tech Lead bij Vertigo Games, vertelt over de ontwikkeling van Arizona Sunshine. En er is een heel team van Valve aanwezig voor een Steam Business Update, waarin ze het onder andere hebben over Steam Direct. Het volledige programma is te vinden op de Unite Europe website.

  Om vast in de stemming te komen kan je hier de talks van vorig jaar terugkijken.

  Korting en gratis kaarten

  Heb je nog geen kaarten, dan kan je deze link gebruiken om je kaart alsnog aan te schaffen met 25% korting. We mogen van Unity ook twee gratis kaarten weggeven. Om voor een gratis kaart in aanmerking te komen moet je uiterlijk 19 juni dit formulier invullen. De winnaars krijgen 20 juni bericht.

  Om vast in de stemming te komen kan je hier de talks van vorig jaar terugkijken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img