More

  Uit Nu! • ‘Nadia Was Here’ is na vijf jaar eindelijk af

  De ontwikkeling van Nadia Was Here was een hele bevalling. Maar liefst vijf jaar werkte Joep Aben aan zijn passie project, maar de game is dan nu eindelijk uit op Steam.

  Ruim een jaar geleden zocht Aben op Kickstarter naar €8.500 zodat hij fulltime aan de game kon werken. De release date die hij toen voor ogen had was juli 2016. De Kickstarter haalde helaas niet voldoende geld binnen om gefund te worden. In een update gaf Aben aan dat dat een vertraging voor de game zou betekenen en dat bepaalde features geschrapt moesten worden, maar opgeven wilde hij niet.

  Nadia was Here is een RPG geïnspireerd op de 8 en 16 bit tijden, en games als Golden Sun en Final Fantasy. Een typische RPG is het niet, de game mixt klassieke turn-based elementen met die van time-management games. De speler groeit door het leren van nieuwe skills en niet door middel van bereiken van nieuwe levels en maakt grinden overbodig.

  Nadia Was Here is voor €11,99 te downloaden op Steam. Koop je de game vóór 2 juni, dan krijg je tien procent korting.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img