More

  Uit Nu! • Term1nal, een VR stealth-action game met puzzels

  Term1nal is na Landfall de tweede game die Force Field VR uitbrengt. Het is een stealth-action game met puzzels die exclusief te spelen is op de Gear VR. Een team van gemiddeld 15 personen werkte ruim een jaar lang aan Term1nal.

  Remote Control

  De speler neemt de rol aan van hacker Flynn Lightman. Zijn missie: het vanuit zijn geheime basis infiltreren van Stride Industries. Hiervoor maakt hij gebruik van geavanceerde VR hardware, waarmee hij een van Strides eigen Droids en een robot hond bestuurt. De game is in third person, maar de wat lastigere puzzels zijn in first person, zodat de speler de extra druk voelt om de puzzels oplossen voor hij of zij door een bewaker wordt gesnapt.

  Term1nal is voor € 7.99 te downloaden in de Oculus Store. De twaalf missies in de game zijn volgens Force Field goed voor twee tot drie uur speelplezier.

   

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img