More

  Uit Straks! AH start volgende week met tweede VR-actie

  Het eerste VR/AR-project is de AH goed bevallen, want de grootgrutter uit Zaandam start een nieuwe actie. Freek Vonk is ingeruild voor Andre Kuipers en de dinosauriërs zijn vervangen door planeten.

  De reden van het thema is de 60e verjaardag van de ruimtevaart, die dit jaar met diverse evenementen wordt gevierd. Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf volgende week 160 verschillende plaatjes sparen, waarvan 23 een VR/AR ervaring bieden als je de app gebruikt. Uiteraard zijn er ook weer een nieuwe VR-bril, een verzamelalbum en andere goodies.

  De actie draait niet alleen om de schoonheid van het heelal; duurzaamheid en behoud van onze planeet spelen ook een belangrijke rol. In deze video van het AD vertelt André Kuipers er meer over. Ook is er bewegend beeld van de app te zien die, net als de Dino-app, is ontwikkeld door Little Chicken.

  De AH promo-video met meer uitleg vind je hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img