More

  Indievelopment 2017 gaat niet door

  Dit weekend maakte de organisatie van Indievelopment bekend dat de editie die gepland stond voor 29 mei niet doorgaat. Het Indievelopment committee geeft aan dat het, ondanks al hun inspanningen, niet is gelukt om genoeg geld bij elkaar te krijgen om de 2017 editie te laten plaatsvinden. Dit betekent overigens niet het einde voor het evenement, want in de verklaring staat dat ze het in 2018 opnieuw proberen.

  Terugblik

  In 2012 werd Indievelopment voor het eerst georganiseerd door DGDARC in samenwerking met Utrechtse studentenvereniging Sticky. In ’t Zand in Maarssen waren het nog voornamelijk Nederlandse sprekers die het podium betraden. In 2013 verhuisde het evenement naar Amsterdam en bevatte de line-up toonaangevende internationale namen als Chris Avellone, Robine Hunicke en Austin Wintory. In 2014 streek Indievelopment neer in het Zijdebalen Theater in Utrecht en vanaf 2015 was de Utrechtse Jaarbeurs de vaste locatie.

  Beeld bovenaan de pagina: Opening Indievelopment 2012 door Maurits Kappers (toenmalige voorzitter)

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img