More

  Win een wild card voor Nordic Game Discovery Contest

  De Nordic Game Discovery Contest heeft het afgelopen jaar een tour gemaakt langs diverse Europese evenementen. Competities in Finland, Noorwegen en Zweden hebben in totaal drie finalisten opgeleverd en daar komen nog drie finalisten bij na Reboot Develop in Kroatië, Nordic Game Jam in Denemarken en Quo Vadis in Duitsland. Voor mensen die niet in de gelegenheid waren om bij een van de evenementen aanwezig te zijn is er een wildcard competitie.

  Tijdens de Nordic Game Conference in Malmö kiest een jury met daarin onder andere game designer Fumito Ueda de winnar. Die krijgt de titel Nordic Game Discovery Contest “Game of the Year” en coverage op GamesIndustry.biz en Venture Beat, een gratis stand op EGX in september en een gratis pas voor de Nordic Game Conference 2018.

  Korting

  Control-lezers krijgen 20% korting op congreskaarten voor Nordic Game. Om gebruik te maken van de korting moet je tijdens de registratie kiezen voor ‘Nordic Game Conference’, het vakje ‘Organisation Discount’ aanvinken. Dan kies je uit de lijst Control en voer je hNqGZj7U6y als discount code in.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img