More

  Video’s Control Conference • Werk aan een betere industrie en leer goede vragen stellen

  Jullie hadden nog twee Control Conference video’s tegoed. Hier zijn ze dan.

  Kate Edwards bespreekt de staat van de game-industrie zoals die is en laat zien wat de industrie kan zijn als we daar met z’n allen aan werken. Dingen als crunch en gebrek aan diversiteit zijn al decennia een feit, maar is dat de industrie die we willen? Edwards gebruikt de resultaten van de jaarlijkse IGDA Developer Satisfaction Survey en andere bronnen om te laten zien wat onze industrie zou kunnen en moeten zijn. Bekijk de video hier.

  In 2015 was Rami Ismails Control Conference talk nogal confronterend. Deze keer deed hij het wat rustiger aan met  fireside chat waar het publiek hem mag vragen wat ze willen. Rami zou Rami niet zijn als dit geen inleiding was tot een kritische talk. Je kan zijn sessie hier terugkijken.

  Heb je de andere video’s gemist, kijk ze dan alsnog op het Control Youtube-kanaal.

  Beeld: Arno Landsbergen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img