More

  Dev Blog: Pine, van studentenidee tot Kickstarter

  Twirlbound heeft een Kickstarter lopen voor hun game Pine. Het project begon 2,5 jaar als een idee van een aantal studenten. Tijdens hun studie namen ze uitgebreid de tijd om dingen in hun hoofd uit te werken. Nadat ze alles op een rijtje hadden besloten ze de spelers te laten beslissen.

  Na vijf weken prototypen brachten ze een eerste build uit. Op basis van de data die ze via de spelers kregen maakten ze nieuwe builds om te laten testen. Hoe het van hieruit via het Square Enix Collective en een Unity Award tot een crowdfunding campagne is gekomen lees je in het korte verhaal op Imgur.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img