More

  Uit Nu! Cube Escape: The Cave

  Rusty Lake Studio werkt naast de Rusty Lake games ook aan de Cube Escape serie. Vorige week kwam Cube Escape: The Cave uithet negende deel in de reeks. The Cave is net als alle andere Cube Escape games gratis met alleen een interstitial als je terug gaat naar het menu.

  Sfeer

  Rusty Lakes mede-oprichter Robin Ras over deze bescheiden manier van monetizen: “We willen de spelers zoveel mogelijk in een bepaalde sfeer houden en we vinden de meeste ads behoorlijk storend voor de user experience.  IAP’s vinden we niet passen, omdat we een serie van losse spellen maken.” Cube Escape: The Cave heeft wel een nieuw hintsysteem waarin video’s zijn geïntegreerd. Willen spelers een hint ontvangen, dan moeten ze eerst een video kijken.

  Cross promotion

  Geld verdienen is niet de enige reden voor het lanceren van de gratis Cube Escape games. Volgens Ras werken deze ook goed voor de cross promotion van de betaalde Rusty Lake titels: “Bij iedere lancering verlagen we tijdelijk de prijs van onze premium games.”

  Cube Espace: The Cave is gratis te downloaden op iOS en Android. De game is ook online te spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img