More

  Dev Blog • “How I Fixed Monopoly”

  Johan van der Beek studeerde Artificial Intelligence aan de VU in Amsterdam. Na een stage bij Guerrilla Games banen binnen en buiten de game-industrie is hij nu freelance ‘Game Flow/Balance Architect’.

  Hij werkt voor studio’s als IJsfontein en CoolGames, maar soms bijt hij zich ook vast een een hobby-project, zoals Monopoly. Wat daar allemaal mis mee is en hoe het beter kan lees je in een artikel dat Van der Beek hierover schreef. Het betreft weliswaar een bordspel, maar wij vinden het leuk genoeg om in ons Dev Blog te delen en wellicht dat het tijdens een volgend rondje Monopoly spelen de nodige discussie kan voorkomen.

  Het beeld bovenaan de pagina komt uit het artikel van Van der Beek

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img