More

  Uit Nu! In VR oorlogje spelen in Landfall van Force Field

  In oktober vorig jaar kondigde Force Field Oculus Rift exclusive Landfall aan, met een geplande release in Q1 2017. Naast een demo op Oculus Connect in San Jose en de VR Days in Amsterdam was het redelijk stil rond de titel, maar ineens maakte Oculus bekend dat de game nu voor €29,99 te downloaden is in hun online store.

  Midden in de strijd

  Landfall is een tactische action shooter voor de Oculus Rift waarin de speler als leider een troep soldaten naar de overwinning moeten leiden. Dit kan vanuit een third person view waarbij je boven het strijdtoneel hangt, maar via de first person view kan je ook midden in de strijd duiken. De game kent een single player mode, een multiplayer vs mode, en een co-op mode.

  In de Oculus blogpost vind je ook een interview met Force Fields creatief directeur Martin de Ronde, waarin hij uitlegt wat de inspiratie voor de game was en waarom ze gamepad controls verkozen boven Oculus Touch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img