More

  Uit Nu! Unexplored van Ludomotion

  Wel eens van Cyclic Dungeon Generation gehoord? Nee? Wij ook niet tot Joris Dormans er vorig jaar een micro mortem over schreef voor Control 500. Het is een concept dat de onderzoeker, auteur en game developer ontwikkelde voor Unexplored, de nieuwe game van zijn studio Ludomotion.

  Roguelite

  Unexplored is een roguelite action RPG met computer generated levels die volgens de makers aanvoelen als waren ze door mensen gemaakt. Voor de mensen die de term roguelite niet kennen: anders dan in de traditionale roguelike kent Unexplored real-time, physics based melee combat en stealth mechanics.

  Het eigenzinnig artwork is van Karel Millenaar, de in-game teksten zijn van Nicole van Overveld en de soundtrack is van Matthijs Dierckx (oprichter en voormalig uitgever van Control)

  Unexplored is nu op Steam te downloaden voor €8,99. Vanaf volgende week kost de game €12.

  Wil je meer weten over Cyclic Dungeon Generation, bekijk dan hier de talk van Dormans tijdens Control Conference van vorig jaar.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img