More

  Uit Nu! Herald van Wispfire vaart alsnog uit

  Eigenlijk stond de release van Herald van Wispfire gepland voor 16 februari, maar zoals jullie in de Weekafsluiting konden lezen moest de Herald wat langer in de haven blijven. Gisteren is het schip alsnog uitgevaren.

  Bewaar de vrede

  Herald is een interactief drama dat zich afspeelt in de 19e eeuw. Het is een mix tussen een visual novel en een adventure game. De speler kruipt in de huid van Devan Rensburg, een steward van gemengde afkomst die werkt aan boord van de Herald. Het schip zet koers naar de oosterse kolonies, waar Rensburg is geboren.

  De taak de speler is het bewaren van de vrede tussen alle opvarende. Geen sinecure in een tijd waar ongelijkheid en onrechtvaardigheid de normaalste zaak van de wereld zijn. Tegelijkertijd ontrafelt Renburg het mystery dat de Herald omringt.

  Deel 1 en 2 van Herald zijn nu voor €9,99 te downloaden op Steam. Wanneer deel 3 en 4 uitkomen is nog niet bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img