More

  Horizon Zero Dawn zeer goed ontvangen door de pers

  Nog een week en dan kan iedereen aan de slag met Horizon Zero Dawn van Guerrilla Games. En daar waar steeds meer AAA publishers er voor kiezen om voor de launch geen reviewexemplaren meer te versturen, heeft Sony dat wel gedaan. En met succes, want de game wordt zeer goed ontvangen.

  Metacritic score

  Op het moment van schrijven van dit artikel scoort Horizon met 68 reviews een hele mooi 88 procent op Metacritic. Giantbomb geeft de game een perfecte score van vijf sterren en merkt daarbij op dat Guerrilla iets speciaals in handen heeft. Ook van The Telegraph, Twinfinite, PlayStation Lifestyle en COG Connected krijgt Horizon een felbegeerde tien.

  Dan volgt een lange rij met scores in de 90 procent van onder andere Polygon (9,5), The Jimquisition (9,5), IGN (9,3), GamesRadar (9) en GameSpot (9). Het Hollandse XGN geeft Horizon een 9,7 en noemt de game ‘Nederlands nieuwe trots’. De rest van de reviewers geven een cijfer tussen een zeven en een negen. Op een na. USGamer is de enige die Horizon merkwaardig genoeg geen voldoende geeft.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img