More

  Uit Nu! Hidden Folks; interactief zoekplaatje van Adriaan de Jongh

  Wel eens gehoord van Where’s Waldo*? Daar heeft Adriaan de Jongh nu een interactieve zwart/wit versie van gemaakt.

  Met de hand getekend

  Dit keer hoe je niet op zoek naar Waldo, maar naar allemaal verschillende andere figuren. Die hebben zich verstopt in een wereld waar van alles beweegt en gebeurt. Als je voldoende figuurtjes gevonden hebt ga je door naar de volgende wereld. Er is geen tijdsdruk, je krijgt geen punten. De game draait puur om het verkennen van de werelden en het vinden van zoveel mogelijk figuurtjes. Alles in de game is met de hand getekend door de in Nederland wonende Franse illustrator Sylvain Tegroeg. De sound effects zijn door De Jongh persoonlijk ingesproken.

  Hidden Folks is op Steam (PC, Mac, Linux) te koop voor €7,99. In de Apple App Store betaal je €3,99 voor de iOS of tvOS versie. Mensen met een Android device moeten helaas nog even wachten. Hidden Folks heeft bij launch 14 verschillende werelden, maar er worden later meer levels toegevoegd. Of deze gratis zijn of betaald wordt niet vermeld.

  *Voor de mensen die niet weten wat Where’s Waldo is, klik hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img