More

  Reboot Develop haalt grote namen naar Kroatië

  Van 20 tot en met 22 april vind in Dubrovnik de vierde editie van Reboot Develop plaats. Er is al een flink aantal sprekers aangekondigd, en niet de minste namen.

  Meer dan 100 sprekers

  Reboot Develop heeft 6 tracks met in totaal meer dan 100 sprekers. Waar de sessies over gaan is nog niet bekend, maar er staat inmiddels een groot aantal sprekers op de website, zoals Ilari Kuittinen, CEO van Housemarque, John Graham, mede-oprichter van Humble Bundle, Agostino Simonette, Europese baas van ID@Xbox, en indie developer Mike Bithell.

  Verder onder andere Jonathan Blow, de man achter indie successen als Braid en The Witness. Cliff Bleszinski, CEO van BossKey Productions (Lawbreakers), de studio die hij oprichtte samen met Arjan Brussee – Bleszinski en Brussee werkten begin jaren ’90 al samen aan Jazz Jackrabbit. En Patrice Desilets, Creative Director en mede-oprichter van Panache Digital GamesIn het verleden werkte Desilets onder andere aan de Assassin’s Creed franchise.

  Indie Expo Area en Indie Awards

  Indie developers kunnen zich aanmelden voor de Indie Expo Area of een Indie Award. Beiden zijn gratis, mits je kaarten voor het evenement hebt gekocht.

  Korting voor Control-lezers

  Control-lezers krijgen korting van €35 op de ‘Standard Tickets’ van €275. Gebruik hiervoor tijdens de registratie kortingscode REBOOTLOVESCONTROL.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img