More

  Screenshake 2017 • Talks, workshops, games, muziek en feestjes

  Vanaf morgen kunnen liefhebbers van indie games in Antwerpen terecht, want dan opent Screenshake 2017 de deuren. Het festival is een kunstfestival over videogames, met een focus op kleine, meer persoonlijk en innovatieve games; het game equivalent van arthouse films.

  Congres en game expo’s

  Zaterdag en zondag is er een congres met een flinke line-up sprekers uit binnen- en buitenland en kan je diverse workshops volgen. Op de Game Expo kan je het hele weekend terecht kan voor het spelen van 14 verschillende door Zuraida Buter gecureerde games. Er is die dagen ook een wisselende expo van Belgische games.

  Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast local multiplayer games en audio games te spelen. En natuurlijk is er een avondprogramma met meer games, muziek en feestjes.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img