More

  Uit Nu! Olli, de vliegende olifant

  Olli zag in 2004 in Nederland, samen met een vliegend varken, een boze vis en een pratende bloem, het levenslicht als karakter voor het merk From The Supermarket. Sindsdien is de afbeelding van de olifant te vinden geweest op mineraalwater, speelgoed, een telefoon, muziek en boeken, en nu heeft Olli ook een eigen game: Olli Ball.

  De game is gemaakt door Ollimania en Orange Games, de makers van onder andere de Governor of Poker games. Het doel van Olli Ball is de ronde olifant zover mogelijk laten vliegen door zijn sprong van een schans goed te timen. Onderweg kan je papieren vliegtuigjes, ballonnen en zelfs raketten oppikken om de vlucht van Olli zo lang mogelijk te laten duren. Al vliegend moet je eendjes verzamelen. Met die eendjes kan je outfits, upgrades en nieuwe levels kopen. Gaat het verzamelen van eendjes niet snel genoeg, dan kan je extra eendjes krijgen door het kijken van een reclameboodschap.

  Olli Ball is gratis te downloaden op de Apple App Store, de Google Play Store, of je kunt ‘m online spelen.

   

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img