More

  Quo Vadis kondigt eerste sprekers aan

  Van 24 tot en met 30 april kan je in Berlijn terecht voor de International Games Week. Onderdeel van deze week zijn onder andere independent video games festival Amaze, en congres en netwerkevenement Quo Vadis.

  Eerste sprekers

  Voor Quo Vadis zijn de eerste sprekers aangekondigd. Anne Beuttenmüller, Head of Marketing EMEA van Niantic Inc., geeft een kijkje achter de schermen van Pokémon GO en Ingress en. Daarnaast bespreekt algemene marketing strategieën voor mobiele games en vertelt ze welke kant Niantic opgaat met Pokémon.

  Wright Bagwell is CEO van Outpost Games. In het verleden heeft hij gewerkt voor onder andere has worked at Cavedog, Valve, EA en Zynga. Outpost Games is in 2014 opgericht met als missie games net zo leuk te maken om naar te kijken als zelf te spelen, Tijdens zijn sessie op  Quo Vadis vertelt hij hoe ze iedere gamer omvormen tot een performer, iedere game veranderen in een toneel, en de perceptie die mensen van de game business hebben fundamenteel te veranderen.

  Korting en vrijwilligers

  Lezers van Control krijgen met kortingscode Welcome_Control17  15 procent korting op alle kaarten in de online ticketshop. Koop je je kaart voor 31 januari, dan krijg je nog eens 15 procent extra korting. Wil je er wel bij zijn, maar heb je geen geld voor een kaart, dan kan je je aanmelden als vrijwilliger.

  Beeld bovenaan de pagina: Ulf Büschleb.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img