More

  Control Conference • Drie sessies waarin developers vertellen over nieuwe ervaringen

  Hier zijn drie video’s van Control Conference sessies. Alle drie de sprekers vertellen over voor hen nieuwe ervaringen.

  Joris Dormans

  Joris Dormans van Ludomotion loopt al wat langer mee, als developer en onderzoeker. Hij heeft ook meerder games op zijn naam staan, maar Unexplored is de eerste action-RPG waar hij aan werkt. De dungeon generator die hij hiervoor maakte gebruikt cycli als basisstructuur.  Dormans schreef hier al een micro mortem over, maar tijdens zijn sessie op Control Conference duikt hij wat dieper in de materie.

  William Chyr

  William Chyr is naast game designer ook kunstenaar. Momenteel werkt hij aan exploration-puzzle game Manifold Garden. In zijn Control Conference talk vertelt hij over de dingen die hem hebben geïnspireerd tot de game. Chyr praat ook over de nieuwe manier waarop de voortgang van development deelt via social media en streaming en hoe hij de feedback van de community verwerkt in de game.

  James Valls

  Ondanks zijn reeds lange loopban vertelt senior producer James Valls over een ervaring die nieuw voor hem was: de ontwikkeling van een VR game. In zijn talk The Making of Battlezone talk bespreekt Valls het hele proces van ontwikkeling; van het eerste prototype tot de release van het eerste VR project van developer Rebellion.

  Zorg dat je niets mist!

  We zijn je nog een paar Control Conference video’s verschuldigd. Wil je zeker weten dat je ze niet mist, abonneer je dan op het Control Youtube-kanaal.

  Beeld (door Arno Landsbergen): William Chyr tijdens zijn sessie 

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img