More

  GDC 2017 • Enkele interessante sessies op een rij

  Nog anderhalve maand en dan barst in San Francisco de Game Developers Conference weer los. Om je te helpen bij het kiezen uit de vele sessies hebben wij er een paar interessante uitgelicht.

  Tools Pipeline Horizon: Zero Dawn

  Dan Sumaili (Senior Tools Programmer) en Sander van der Steen (Principle Tools Programmer) van Guerrilla Games vertellen in de Creating a Tools Pipeline for ‘Horizon: Zero Dawn sessie hoe de studio van lineaire tactische FPS over ging naar een open wereld RPG en welke gevolgen dit had voor de tools pipeline.

  Gouwe ouwen

  Veteranen Sid Meier en Bruce Shelley doen een Classic Game Postmortem over Sid Meier’s CivilizationOregon Trail Classic Postmortem Wie denkt dat games pas de laatste jaren gebruikt worden voor onderwijs moet eens gaan kijken bij de van Don Rawtisch. Begin jaren ’70 ontwikkelde hij de game samen met Bill Heinemann en Paul Dillenberger om kinderen te leren over het leven van pioniers uit de 19e eeuw.

  GDC Pitch

  GDC Pitch is een event waar developers hun pitch skills kunnen oefenen voor een live publiek. Deelnemers aan GDC Pitch worden gekozen uit bedrijven die meedoen aan GDC Play. De tien gelukkigen krijgen een een pitch training en de kans om hun project te presenteren aan een publiek en een jury van experts, waaronder Paul Hanraets van Gambitious. Na de pitch stelt de jury vragen en geeft feedback. Iedere dag wordt er een Best Pitch gekozen. De winnaar krijgt een gratis All Access pas voor GDC 2018.

  Korting voor Control-lezers

  Control is dit jaar wederom media partner van GDC. Met de code GDC17CTL krijg je 10 procent korting op All Access, Main Conference, All Access + VRDC en Main Conference + VRDC passen. Koop je je pas vóór 19 januari, dan pak je ook nog de early bird korting mee.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img