More

  Uit Nu! HTML5-versie van Doodle Jump

  Er is weer een in Nederland gemaakte remake van een bekende game. Eerst kwam Galaga Wars van Paladin Studios uit op mobiel en daarna lanceerde Arkanoid van CoolGames als Facebook Instant Games release titel. En vorige maand was de beurt aan het Haarlemse Cloud Games, die een HTML5-versie van Doodle Jump maakte.

  Webportals nu, Facebook later?

  Voor de ontwikkeling van de game werkte Cloud Games samen met Lima Sky, de makers van de originele Doodle Jump, en Spil Games, via wiens webportals de game exclusief speelbaar is. In het persbericht wordt echter meerdere malen gesproken over de ontwikkelingen rondom HTML5 en Facebook Instant Games, dus we vermoeden dat Doodle Jump in de toekomst ook daar te spelen zal zijn.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img