More

  Nederlanders bundelen de krachten tijdens SXSW

  Twee weken na GDC begint in Austin Texas South by Southwest (SXSW). Het evenement beslaat muziek, film en interactie, waaronder ook games.

  Op 12 maart wordt tijdens SXSW New Dutch Wave gelanceerd. Dit is een initiatief van de Corrino Media Group, WINK en Enterprise Summit. Het initiatief wordt actief ondersteund door iMMovator, BUMA Cultuur, Dutch Digital Agencies, het topteam Creatieve Industrie en de gemeentes Amsterdam en Rotterdam.

  Online en fysieke ontmoetingsplaats

  New Dutch Wave bestaat uiteen online platform, een fysieke ontmoetingsplek (het Take Over House) en een paviljoen op de SXSW Interactive expo waar ruimte is voor sessies, demo’s en business pitches. Voor uitgebreide informatie en schema’s vind je in deze presentatie.

  Pakketten

  Meedoen aan New Dutch Wave kan door aanschaf van een deelnamepakketten. Prijzen zijn vanaf €500 en alle beschikbare pakketten zijn in de bovengenoemde presentatie te vinden. Voor het tonen van interesse (uiterlijk 15 januari) of meer informatie kan je mailen naar info@newdutchwave.com.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img